Prins Harry weigert belangrijk trouwdocument te ondertekenen

Door: DitjesenDatjes
19-03-2018

Prins Harry weigert om een belangrijk trouwdocument te ondertekenen. Hij wil niet trouwen onder huwelijke voorwaarden, en gaat daarmee tegen het gebruik van de Engelse royalty’s in.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Fortuin

In mei trouwen prins Harry en Meghan met elkaar. Harry weet zeker dat Meghan de vrouw van zijn dromen is, en hij voor altijd samen met haar wil blijven. Hij denkt dan ook dat ze nooit zullen scheiden. Daarom weigert hij het document met huwelijke voorwaarden te ondertekenen.

Dat betekent dat als ze toch ooit scheiden Meghan Markle recht heeft op een deel van Harry’s fortuin. Dat wordt op dit moment geschat op zo’n dertig miljoen pond (ongeveer 34 miljoen). Meghan gaat daar flink op vooruit, want zij bezit op dit moment ongeveer vijf miljoen dollar (ongeveer vier miljoen euro).

Eerste huwelijk

Volgens geruchten heeft het Engelse hof tevergeefs geprobeerd om de Prins over te halen, en toch te trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Een belangrijke reden hiervoor zou de eerdere scheiding van Meghan Markle zijn. Binnen twee jaar scheidde ze van haar eerste man Trevor Engelson.

Harry’s broer William wilde ook niet trouwen onder huwelijke voorwaarden. Hij tekende dus ook niet het document. Hun moeder prinses Diana wilde ook het document niet ondertekenen toen ze trouwde met prins Charles. Toen zij van elkaar scheidden ontving ze 17 miljoen pond en jaarlijks een flinke toelage.

Meer DenD