Prins Pieter Christiaan verhuurt villa in Noordwijk

Door: DitjesenDatjes
15-10-2018

Heel veel moeite om een huurder te vinden voor zijn villa in Noordwijk, heeft prins Pieter Christiaan van Vollenhoven niet hoeven te doen. Dat schrijft Bekendeburen.

Huur

Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven heeft zijn villa in Noordwijk verhuurd voor een maandelijkse huur van exact 4000,– euro. De waarborgsom heeft de Prins uiterst vriendelijk gehouden met 4000,– euro ofwel 1 maand huur.

Vaak is de borg twee keer de maandelijkse huur. Ook zijn er verder geen servicekosten aan verbonden. Maar wat krijgt de huurder voor zijn of haar geld? Om te beginnen is de villa gelegen in de exclusieve villawijk ‘de Zuidduinen’ rechtstreeks gelegen bij strand en zee.

Daar komt bij dat het optrekje van de prins volledig is gerenoveerd en dat de vrijstaande villa beschikt over een dubbele garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.  De woonoppervlakte bedraagt 268 vierkante meter en het totaal aantal kamers is zeven, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Uitzicht

Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder en een kelder. De grote slaapkamer bezit een prachtig uitzicht over zee en het oude centrum van Noordwijk. Het aangelegen balkon heeft ook uitzicht over zee.

Meer DenD