Prins William geroerd bij eerste publieke optreden sinds kankerdiagnose Kate

William geroerd bij eerste publieke optreden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins William nam afgelopen donderdag voor het eerst sinds de kankerdiagnose van Kate Middelton een publiek optreden op zich. In een video is te zien dat de Britse prins geroerd is.

William bezocht Surplus to Supper, een liefdadigheidsinstelling voor voedsel in Surrey, waar hij zag hoe extra voedsel uit de hele omgeving werd herverdeeld onder kleine gemeenschapsorganisaties.

William geroerd

Op beelden die op YouTube zijn verschenen is te zien dat William in de keuken staat en meekijkt. Kijkers zijn onder de indruk van de interesse die de Britse prins toont. ,,Prins William nam de tijd om met de dame in de keuken te kletsen. Hij is zo nuchter en echt geïnteresseerd en luistert”, reageert iemand onder de beelden. ,,Je ziet dat William geroerd is. Je kan zien dat hij oprecht geïnteresseerd is”, reageert een ander.

Eerste publieke optreden

Het was het eerste publieke optreden van William sinds naar buiten is gekomen dat Kate aan kanker lijdt. En terwijl zij in Anmer Hall in Norfolk herstelt, zou het paleis al volop plannen maken voor haar terugkeer. Voormalige butler Paul Burrell vermoedt dat het nog wel even duurt voordat Kate weer aan het werk zal gaan. ,,Een spoedige terugkeer lijkt volledig van tafel”, vertelde hij onlangs in een interview met GB News. Hij voorspelt dat ze op zijn vroegst in de herfst weer aan het werk gaat. ,,Als alles écht smetteloos verloopt, zou ze in de zomer al een comeback kunnen maken. Maar voor elk van die situaties zal er ruim op voorhand een plan worden uitgedacht.”

Tags

PRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck