Prins William spreekt op receptie met weeskinderen

Door: DitjesDatjes
13-02-2020

Prins William heeft een toespraak gehouden voor het 150-jarig bestaan van het Metropolitan and City Police Orphans Fund. Het fonds steunt kinderen van politieagenten die zijn overleden of door verwondingen arbeidsongeschikt zijn geworden en daardoor niet meer voor hun kinderen kunnen zorgen. De prins is sinds 2017 beschermheer van het politiefonds.

Op Twitter deelde de hertog van Cambridge een video van een deel van zijn toespraak. “Onze samenleving wordt bepaald door hoe wij zorgen voor de mensen die zorgen voor onze veiligheid. Het is zeer belangrijk dat we de families helpen die zo een belangrijke rol spelen om hen te steunen”, aldus William.

De prins nam na zijn toespraak ook de tijd om met aanwezige kinderen te praten. Tegen de kinderen zei William onder meer dat hij zelf zijn moeder verloor toen hij vijftien jaar oud was. Ook vertelde hij de kinderen dat het heel belangrijk is om met elkaar te blijven praten en voor elkaar te zorgen.

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen