Prins William woest op broer Harry na onthullingen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Alles behalve blij is prins William met de onthullingen van zijn broer Harry in het boek Spare. Hier zal hij dan ook niet publiekelijk op reageren. In stilte zal de zoon van koning Charles ,,de klappen opvangen”, zegt een vriend tegen The Times. Vanbinnen is William woest…

„Hij zal geen wraak nemen, dat zou hij nooit doen”, zegt de vriend van William. ,,Want hij is waardig en loyaal”. Volgens hem is William ,,een makkelijke prooi” en houdt zich stil voor het welzijn van zijn familie en het land.

Koken van woede

Ook zou de broer van Harry ,,bezorgd en verdrietig zijn”, stelt de vriend. ,,Vanbuiten gaat hij er goed mee om, maar vanbinnen kookt hij van woede”. William zijn focus ligt vooral op zijn gezin en de rest van de familie.

Open boek

Prins Harry neemt geen blad voor de mond in zijn boek Spare. Hij vertelt onder meer dat de ruzie tussen de hertog van Sussex en zijn ‘aartsvijand’, hoe hij zijn broer William noemt, in 2019 volledig uit de hand liep. William zou Harry hebben uitgescholden en bij de kraag hebben gegrepen om vervolgens hem tegen de vloer te hebben gewerkt.

Tags

BRITSE ROYALSPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck