Prinses Ariane viert 11e-verjaardag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Prinses Ariane is op dinsdag 10 april jarig. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt dan 11 jaar. Ze geeft aankomend weekend al een feestje voor vrienden en vriendinnetjes.

Lege agenda

Vader en moeder hebben niets op de koninklijke werk-agenda staan, dus de koning en koningin zullen er ongetwijfeld bij zijn.

Met feesten hebben niet alle prinsessen even goede ervaringen. Zo liep het eerste schoolfeest van zus Alexia vorig jaar september nog volledig uit de hand. Er was stiekem alcohol genuttigd door een groepje oudere jongens. De avond eindigde voor een van hen zelfs in het ziekenhuis, waar zijn maag leeggepompt moest worden.

Polsbreuk

Prinses Ariane brak afgelopen winter nog haar linkerpols tijdens het schaatsen waardoor ze drie weken met gips liep. Iets breken gebeurt wel vaker in het koninklijke gezin. In februari 2016 brak prinses Alexia in Lech haar rechterbovenbeen tijdens het skiën in een ‘funpark’.

Ariane is overigens niet het enige lid van de koninklijke familie dat op 10 april jarig is. Ook prins Floris, de vierde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, viert dan feest. Hij wordt 43.

Tags

PRINSES ARIANE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck