Het schoolfeest van prinses Alexia: volledig uit de hand gelopen

Alexia
Door: Ditjes en Datjes
29-09-2017

Prinses Alexia (12) is als brugklasser op het eerste schoolfeest van Sorghvliet Gymnasium al meteen geconfronteerd met de nare effecten van te jong aan alcohol beginnen.

Drama

Het eerste schoolfeest van Alexia, dat vrijdag 15 september op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag gehouden werd, is volgens Privé op een drama uitgelopen. Een groep tweedeklassers was via een ouder familielid aan drank gekomen en stond dronken het feestje te verpesten. De hoeveelheid alcohol die ze hadden genuttigd bleek zo groot, dat twee van de jongens flauwvielen.

Ziekenhuis

Toen de alle tieners door hun ouders tegen 22 uur weer werden opgehaald, stonden er twee ambulances voor de deur van de school. De magen van de jongens werden leeggepompt en een van de jongens was er zo slecht aan toe dat hij nog een nachtje in het ziekenhuis moest blijven.

Dat was flink schrikken dus voor Alexia. Haar moeder, koningin Máxima, had het er vast ook moeilijk mee: zij zat op het moment dat het eerste feestje van Alexia in duigen viel nog in New York.

Meer DenD