Prinses Beatrice gaat trouwen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi is op zijn knieën gegaan voor de Britse Prinses Beatrice. Het antwoordt van de oudste dochter van prins Andrew was positief en donderdag werd de verloving officieel bekend gemaakt.

Levensavontuur

„We zijn allebei zo blij om samen aan dit levensavontuur te beginnen en kunnen niet wachten om getrouwd te zijn” zegt de prinses en haar verloofde Edoardo. ,,We delen zo veel dezelfde interesses en waarden en we weten dat we hier de komende jaren, vol liefde en geluk, veel baat bij zullen hebben” laten de tortelduifjes weten.

2020

Edoardo zou zijn Beatrice begin september ten huwelijk hebben gevraagd in Italië. Dat is te lezen in een verklaring die op de website van prins Andrew staat, de hertog van York. Een trotste vader onthult: „Edo ontwierp een ring in samenwerking met de Britse juwelenontwerpster Shaun Leane.” Ook laat hij het volgende los over het huwelijk: ,,De bruiloft vindt plaats in 2020”. Verder is er nog niets bekend.

Van adel

Edoardo Mozzi komt uit een adellijk gezin. Zijn moeder haar eerste man is namelijk graaf Alessandro Mapelli Mozzi. De 34-jarige Italiaan is multimiljonair en verdient zijn geld in het vastgoed. Met zijn bedrijf Banda Property vindt en ontwikkelt hij peperdure woningen voor rijke klanten.

Een jaar verkering

Het koppel leerde elkaar kennen via gezamenlijke vrienden precies een jaar geleden. Tijdens het Gala van de National Portrait Gallery in maart 2019 werden zij voor het eerst publiekelijk samen gezien.

Tags

BRITSE KONINGSHUISHUWELIJKPRINSESPRINSES BEATRICEROYAL WEDDINGTROUWENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck