Prinses Beatrice onthult naam dochtertje

Prinses Beatrice onthult naam dochtertje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Beatrice is onlangs bevallen van een kerngezond dochtertje. Op de naam moesten we nog even wachten, maar bijna twee weken na de bevalling maakt Beatrice de prachtige naam bekend. En zo heet ze…

Prinses Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi verwelkomden hun dochtertje zaterdag 18 september in het Chelsea and Westminister Hospital in Londen. De baby is het eerste kindje van Beatrice, maar Edoardo was al trotse vader van zoontje Wolfie.

Het paar onthulde de naam via de sociale media-pagina’s van de koninklijke familie en deelde hierbij een prachtige voetafdrukfoto met de naam van de nieuwe baby. ,,Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrice en de heer Edoardo Mapelli Mozzi hebben hun dochter Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi genoemd”, luidde het bijschrift.

Het bericht bevat ook een paar woorden van de kersverse ouders. ,,Het gaat goed met ons allemaal en Wolfie is de beste grote broer van Sienna.”

Sienna’s middelste naam is een eerbetoon aan koningin Elizabeth. Haar achternichtje prinses Charlotte heeft het ook als tweede naam.

Tags

Prinses Beatrice

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie