‘Prinses Beatrice verhuist met haar man naar platteland’

Prinses Beatrice
Door: DitjesDatjes
02-08-2021

Prinses Beatrice wil Londen verlaten. Samen met haar man Edoardo Mapelli Mozzi kiest ze voor een rustige omgeving en verhuist ze naar het Engelse platteland.

3 miljoen pond

Het stel zou een villa hebben gekocht in de buurt van Blenheim Palace om hun kind in een rustige omgeving op te laten groeien. Dat meldt de Britse media.

Het zou gaan om een pand van 3 miljoen pond, met een tennisbaan en zwembad. Beatrice en Edoardo, die in de herfst hun eerste kindje verwachten, wonen momenteel in St James’ Palace in Londen. Die woning zullen ze waarschijnlijk aanhouden, zodat ze ook in Londen een onderkomen hebben als ze in de hoofdstad moeten zijn.

Eerste kind

Beatrice en Edoardo trouwden in juli vorig jaar. Buckingham Palace heeft twee maanden geleden bekendgemaakt dat de twee hun eerste kind verwachten. De baby zal in het najaar worden geboren. Voor Beatrice is het haar eerste kindje, Edoardo heeft al een zoontje uit een eerdere relatie.

Beatrice is de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson en daarmee de kleindochter van koningin Elizabeth. Haar jongere zus is prinses Eugenie.

BUZZR

Meer DenD