Prinses Beatrix is weer uit thuisisolatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De schok sloeg de natie om het hart, prinses Beatrix werd een week terug positief getest op het coronavirus. Gelukkig viel het mee, en nu meldt het Koninklijk Huis zeer goed nieuws…

Na terugkeer van een werkbezoek aan Curaçao kampte prinses Beatrix met verkoudheidsklachten. De voormalige koningin liet zich daarop testen. De verwachting was dat het loos alarm was, er werd verwacht dat de klachten kwamen door de airconditioning. Niets bleek minder waar, ze werd positief getest op corona.

Gaat goed

Koning Willem-Alexander stelde de natie overigens korte tijd later gerust in het televisieprogramma ‘Blauw Bloed’. Hij vertelde dat het goed met haar gaat. Vervelend detail is dat Beatrix hierdoor wel de verjaardag van kleindochter Amalia heeft moeten missen. Het Koninklijk Huis brengt nu goed nieuws naar buiten. De prinses is geheel klachtenvrij en mag daarom uit isolatie. Ze dankt iedereen hartelijk voor de vele blijken van betrokkenheid.

Voorzichtig

De voormalige vorstin is sinds het begin van de coronacrisis zeer voorzichtig. In Curaçao maakte ze bekend volledig gevaccineerd te zijn en de boosterprik heeft gehad. Ook sprak ze openhartig over de eenzaamheid die ze ervoer vanwege de coronacrisis.

Tags

AMALIABOOSTERPRIKCURACAOEENZAAMHEIDISOLATIEKONINKLIJK HUISPRINSES BEATRIXVACCINATIEWERKBEZOEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck