Prinses Charlène gespot zonder trouwring

Charlene zonder ring gespot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Precies op het moment dat de scheidingsgeruchten weer zijn opgelaaid, is prinses Charlène gespot zonder haar trouwring. Waarom heeft de prinses dit keer haar trouwring afgedaan?

Het Franse tijdschrift Royauté heeft beweerd dat Albert en Charlène in een scheidingsproces zitten. Het artikel werd overgenomen door verschillende media en werd massaal gedeeld op sociale media, wat het vuur nog meer aanwakkerde. Maar volgens het hof van Monaco is er niets van waar. Het hof ontkent de ‘kwaadaardige geruchten’ die het Franse tijdschrift heeft verspreid en voegt eraan toe dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn.

Trouwring afgedaan

Vreemd is dat Charlène precies op dat moment gespot werd zónder haar trouwring. Ze stond op het punt om het Four Seasons Hotel in Milaan binnen te stappen en werd toen gefotografeerd. Opvallend was dat ze haar achttien karaats witgouden trouwring van Cartier en haar diamanten verlovingsring niet droeg. Wil Charlène hiermee duidelijk maken dat zij en Albert wél in een huwelijkscrisis zitten?

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Charlène haar trouwring niet draagt. Al sinds 2017 wordt ze gespot zonder de prachtige ring om haar vinger, zelfs bij officiële gelegenheden. Dat Charlène haar trouwring heeft afgedaan is overigens niet de enige ontdekking van de media. Het Franse tijdschrift Closer ontdekte dat Albert afgelopen zomer heeft gewijzigd dat niet alleen Charlène, maar de regentenraad zijn taken opvolgt. Dat betekent dat Albert wil dat zijn echtgenote zo min mogelijk bevoegdheden heeft. Het besluit van Albert is ongetwijfeld een harde klap voor Charlène.

Tags

PRINS ALBERTPRINSES CHARLÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck