Prinses Laurentien gaat viral in Duitsland

Laurentien hip in Duitsland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Beelden van prinses Laurentien tijdens Koningsdag in Rotterdam zijn viral gegaan in Duitsland. Duitsers zijn behoorlijk onder de indruk van haar outfit.

Hoewel Laurentien en Constantijn achter Willem-Alexander en Máxima liepen, wist Laurentien met haar enthousiasme de show te stelen. Vooral in Duitsland zijn ze onder de indruk van Laurentien: beelden van haar outfit zijn viral gegaan.

Outfit

Laurentien droeg een broekpak met een opvallend patroon van het merk Etro. De witte blouse die ze eronder droeg is van het merk Luisa Cerano en haar hele outfit heeft ze gekocht bij Hardies uit Den Haag, schrijft Josine Droogendijk op haar website.

Hoge hakken

Maar Duitsers waren vooral onder de indruk van de schoenen die Laurentien droeg. Het is niet bekend waar Laurentien ze vandaan heeft, maar de Duitsers zijn er fan van. Laurentien droeg extreem hoge hakken die haar outfit compleet maakten. Hoewel maar weinig vrouwen op zulke hoge schoenen kunnen lopen, ging Laurentien er zelfs nog een potje mee voetballen. Bekijk HIER de beelden.

Tags

KONINGSDAGPRINSES LAURENTIENVIRAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck