‘Prinses Meghan mag geen Diana worden’

George Clooney
Door: DitjesDatjes
13-02-2019

Acteur George Clooney vergelijkt de mediajacht van paparazzi op zijn vriendin prinses Meghan met die van destijds op prinses Diana.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Amerikaanse ster en prominent gast op de bruiloft vorig jaar van Harry en Meghan zinspeelt op een slechte afloop als de pers zo doorgaat met de publicaties en het fakenews over Meghan: ,,We hebben gezien hoe dat eindigt.”

De media volgden Diana destijds vrijwel dag en nacht. Bovendien werd er wild gespeculeerd over het mislukte huwelijk tussen haar en prins Charles. Intriges, sprookjes en feiten werden door elkaar gehaald, waardoor de prinses zich volledig opgejaagd voelde door de agressieve media en uiteindelijk ruim 20 jaar geleden dodelijk verongelukte in Parijs.

Volgens Clooney herhaalt de geschiedenis zich nu rond Meghan, de actrice die al zeven maanden zwanger is. Speculaties over haar familie in Amerika, de ‘moeilijke’ relatie met haar vader en de reactie van koningin Elisabeth zijn onderdeel van een mediacampagne, ook nog eens gevoed door sociale media.

Meghan

Meer DenD