Prinsessen ‘ruzieden’ om videogame

Prinsessen ruzie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het koninklijke gezin werd gisteren flink in het zonnetje gezet. Daarnaast leverde de Koningsdag een kijkje op in het leven van de familie. Zo vertelden de prinsessen onder andere iets over wat vroeger nogal eens voor ruzies kon zorgen...

‘Heel veel ruzie’

Ruzie onder broers en zussen komt in de beste gezinnen weleens voor. Het koninklijke gezin is daar zeker geen uitzondering op. In een gesprek vertelden de prinsessen openhartig over een videogame wat ze vroeger speelden. In Minecraft bouwden ze in een virtuele wereld allemaal hun wereld.  ,,We speelden vroeger wel altijd Minecraft. Daar kwam altijd heel veel ruzie van”, aldus Alexia. Máxima voegt daar aan toe: ,,Heel veel ruzie.”

In de hens

De prinsessen verwoestten namelijk elkaars wereld. Dit deden ze door elkaars gebouwen en overige creaties virtueel in brand te steken.

Tussenjaar Amalia

Ook liet prinses Amalia wat doorschemeren over haar toekomstplannen. De 17-jarige prinses zit nu in het examenjaar van de middelbare school. Een jaar geleden vertelde de prinses al het plan te hebben een tussenjaar te nemen, na het behalen van haar gymnasium-diploma. De prinses vertelde toentertijd graag ‘de wijde wereld in te willen trekken’. Van dat plan is ze nog niet afgeweken. Prinses Amalia vertelde afgelopen Koningsdag over haar wens: ,,De wereld over reizen, dingen doen die ik misschien over twintig jaar niet meer kan doen.” Een idee van de prinses is stagelopen bij een ‘gaaf’ bedrijf.

Tags

AMALIADE ORANJESKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAKONINGSDAGKONINGSDAG 2021KROONPRINSESKROONPRINSES AMALIAMAXIMAORANJESPRINSES ALEXIAPRINSES AMALIAPRINSES ARIANEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck