Problemen voor de Meilandjes: verkoop villa gaat niet door

Grote problemen met verkoop villa Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica en Martien Meiland kwamen vorige week met het geweldige nieuws dat hun villa in Noordwijk met een dikke winst was verkocht. Maar nu blijkt dat de koper toch is afgehaakt…

Koper ziet er toch vanaf

Tijdens de boekpresentatie van Erica liet ze samen met Martien weten dat de villa in Noordwijk zou zijn verkocht voor de prijs van 2.850.000 euro. En dat betekende een winst van wel 150.000 euro. Maar helaas heeft de familie te vroeg gejuicht, want de koper heeft toch van de koop afgezien.

,,De koper is helaas afgehaakt”, laat Erica aan BekendeBuren weten. Of de koper de financiering niet rond kreeg of dat er een andere reden was waardoor de verkoop niet door is gegaan, is niet bekend.

Chateau is blok aan het been

Omdat de Meilandjes zelf al een nieuwe villa hebben gekocht, is dit natuurlijk een forse tegenslag. Het chateau in Frankrijk, waar het succes van de Meilandjes op tv begon, is namelijk ook nog niet verkocht. Zo langzamerhand wordt het een blok aan hun been en nu de verkoop van de villa in Noordwijk ook niet doorgaat, is het nog maar de vraag of de familie wel kan opdraaien voor alle kosten.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck