Professionele lekkage naam Jeangu Macrooy via De Wereld Draait Door?

Emma Wortelboer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het lekken van de naam van Jeangu Macrooy lijkt op een professionele lekkage. Om te beginnen via De Wereld Draait Door, waar de zogenaamde klopjacht van de talentvolle zanger donderdagavond opeens begon, uitgerekend bij deze talentvolle zanger.

Werkelijk uit niets, om negen uur ’s ochtends op donderdagochtend, beginnen Emma Wortelboer en Alberto Stegeman een zoektocht naar Macrooy via de Q-Factory in Amsterdam-Oost en wordt er gebeld met Jeangu (antwoordapparaat) Cornald Maas en manager Pieter Perquin op zoek naar een bevestiging.

Emma Wortelboer

De laatste, de manager van Macrooy, ontkent stellig, maar Wortelboer – met een stevige grijns – is daar hélemaal niet zeker van.

Het toneelstukje vindt plaats een dag nadat zanger Jordan Roy volop werd genoemd en nog geen week nadat een discjokey op zondag op Radio 2 de voorletter J ook uit het niets als waarheid verkondigde.

Nog geen uur later na het itempje in DWDD op donderdagavond komt het AD/Het Parool met ‘breaking news’: de bevestiging dat Jeangu Macrooy voor Nederland afreist naar Rotterdam. Popjournalist Stefan Raadgever van Het Parool, die Macrooy al vorig jaar tipte als kandidaat bij de keuzecommissie, roemt de kwaliteiten van Macrooy.

Cornald Maas

Op vrijdag bevestigde Cornald Maas bij Humberto Tan bij EenVandaag (ook AVROTROS) dat Macrooy namens Nederland naar het Songfestival gaat (‘goed werk van journalisten’) en ’s avonds zit Macrooy en zijn manager, die een dag daarvoor nog stevig ontkende tegenover Wortelboer, bij de tv-versie van EenVandaag met een interview.

 

 

Tags

ALBERTO STEGEMANCORNALD MAASDWDDEMMA WORTELBOERJEANGU MACROOYMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie