Promenade maakt gehakt van glamourkloon Jaïr Ferwerda

Promenade
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zelden is de interviewtechniek van een presentator zo gefileerd als die van Jaïr Ferwerda. De RTL-man, bekend van zijn quasi leuke interviewtjes met politici als Hugo de Jonge, probeert het nu bij de high society en wat blijkt: het satirische Promenade ontdekte dat Jaïr stelselmatig vragen en opmerkingen van geïnterviewden herhaalt.

Promenade, gepresenteerd door Diederik Ebbinge die zeker 20 kilo is afgevallen, zette de nietszeggende interviewtjes van Jaïr op een rijtje en het resultaat is verbijsterend. De presentator valt door de mand met zijn herhalingen.

Zelfde patroon

Of het nu gaat om Willem van Kooten, Erik de Vlieger, Jan des Bouvrie, Aad Ouborg, Hans Duijf en vele anderen volgt Ferwerda steeds hetzelfde patroon. Degene die Ferwerda bezoekt in zonnige oorden als de Algarve en Saint-Tropez maakt een opmerking en die wordt door hem herhaald.

De serie Hai Society! van Jair Ferwerda is een poging om Gert-Jan Dröge en Jort Kelder te imiteren die soortelijke programma’s eerder maakten. Vooral Dröge had veel succes met Glamourland, waarin hij ook bekende Nederlanders opzocht. Dat deed hij met veel meer humor dan de kloon Ferwerda, die kwaliteiten te kort komt.

Minder kijkers

De ‘lollige’ Ferwerda behaalde met de eerste aflevering van Hai Society! overigens wel bijna 800.000 kijkers, maar vorige week viel het jetset-programma door de mand: er waren nog maar 570.000 kijkers overgebleven. De kijkcijfers van de tweede aflevering bieden een kijkje of kijkers het wel of niet leuk gevonden hebben.

Kijk hier naar het filmpje:

Tags

Aad OuborgDiederik EbbingeErik de VliegerHai Society!Hans DuijfJaïr ferwerdaPromenadeRTLWillem van Kooten

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie