PSV ontslaat van Bommel

Mark van Bommel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Al langer was er onrust omtrent de mindere positie van voetbalclub PSV. Maar trainer Mark van Bommel (42) heeft het verlies nu toch echt moeten bekopen met zijn ontslag. De voetbalclub speelde de laatste tijd aanzienlijk minder, dan ze voorheen deden.

Geen samenhang in de ploeg

Afgelopen zondag kon weleens de beslissende wedstrijd zijn, voor van Bommel. De wedstrijd tegen de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord werd de zoveelste afgang, met een verlies van 3-1. Voor de wedstrijd ging het al rond dat bij verlies, van Bommel weleens zijn spullen zou moeten pakken. Valentijn Driessen, sportjournalist (56) gaf al aan niet onder de indruk te zijn van het spel van PSV tegen Rosenborg in de Europa League: ,,Er zit totaal geen samenhang in de ploeg. Ik denk dat ze heel snel beterschap moeten tonen, anders kan het weleens sneller dan verwacht gebeurd zijn met Van Bommel.”

Het ,,Verval”

Koploper Ajax raakte uit zicht en PSV daalde op de vierde plaats in de eredivisie. Het ‘verval’ zoals de algemeen directeur Toon Gerbrands (62) dat noemt op de website van PSV, is te groot en ,,PSV-onwaardig.” Met het hele gemonitorde proces en met de wedstrijden als meetmoment heeft de evaluatie uiteindelijk in ,,deze pijnlijke beslissing geresulteerd.”

 

Tags

BOMMELEREDIVISIEMARKPSVVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie