‘Queen was tegen huwelijk Harry en Meghan: Ik hoop dat ik dan al dood ben’

Elizabeth niet blij met huwelijk harry en Meghan
Door: Lola van Leeuwen
07-09-2021

Dat Queen Elizabeth niet blij is met de relatie van kleinzoon Harry en zijn Meghan wordt steeds duidelijker. Nu gaan er hardnekkige geruchten rond dat de koningin zelfs fel tegen hun huwelijk was…

,,Ik hoop dat ik dood ben voordat die twee getrouwd zijn”. Deze woorden schijnt koningin Elizabeth gezegd te hebben tegen Lady Elizabeth Georgiana Anson, haar eerste nicht, volgens een medewerker van ‘Lady E’.

Zij-Die-Niet-Genoemd-Mogen-Worden

,,Ik wist dat op het moment van de verloving, voorafgaand aan de bruiloft, niemand in de familie Harry en Meghan mocht noemen aan de koningin”, onthult de bron. ,,Mijn vriendin die voor haar werkt vertelde me dat voordat ze verloofd waren, de koningin een dinner had met Lady E en tegen haar zei: ‘hopelijk ben ik al dood voordat die twee trouwen'”.

Lady C

Ook Lady Colin Campbell, de Britse auteur die acht boeken over de Britse koninklijke familie publiceerde, zei exact hetzelfde gehoord te hebben over de opmerking die de Queen zou hebben gemaakt.

Meer DenD