Quinty Trustfull over periode na Koffietijd: ‘Wennen aan zeeën van tijd in de ochtend’

Quinty Trustfull over periode na Koffietijd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Over een paar weken valt het doek definitief voor Koffietijd, vanwege te lage kijkcijfers. Op 26 mei is de laatste aflevering van de ochtendshow te zien op RTL 4. Dit is een bittere pil voor alle medewerkers, waaronder presentatrice Quinty Trustfull, die al ruim 12 jaar het gezicht is van het programma.

Trustfull was dolgraag doorgegaan met Koffietijd: ze vindt het een van de leukste programma’s die ze ooit heeft gedaan, meldt Story. Toch besloot het lot anders. Inmiddels is de 51-jarige presentatrice gewend aan het idee dat Koffietijd gaat stoppen, maar er zullen volgens haar veel tranen gaan vloeien tijdens de laatste afleveringen. ,,Ik ben een heel emotioneel mens. Als ik blij ben, zie je dat gelijk aan mijn gezicht. En als ik geëmotioneerd ben, dan zie je dat ook”, vertelt Quinty aan Beau Monde.

Kluizenaar

Quinty verwacht dat ze heel erg moet wennen aan de zeeën van tijd in de ochtend. Toch is ze niet bang om zich te vervelen. ,,Ik hou van koken, ben Spaans aan het leren en ik sport zo’n beetje elke ochtend. Ik ben en blijf een ochtendmens.” Ook verheugt ze zich op het opruimen van haar huis. ,,En ja, ik weet dat dit heel kneuterig gaat klinken, maar ik heb in mijn leven nooit tijd gehad om fotoalbums te maken. Ik word gewoon een kluizenaar, vrees ik.”

Leuk vooruitzicht

Oma worden lijkt Quinty ook een leuk vooruitzicht. ,,Lekker kneuterig samen koekjes bakken. Dat is toch enig?” Oppassen doet ze ook met alle liefde. Zo kunnen dochter Moïse en zoon Kayne gewoon blijven werken. Voor nu geniet ze samen met haar echtgenoot Orlando van het leven. ZEEËN

Tags

KOFFIETIJDQUINTY TRUSTFULL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck