Raadsels rondom hereniging Yo en Wes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe en Wesley gaan weer samenwonen…tenminste, dat was het nieuws eerder deze ochtend. Maar nu zegt Xenia Kasper, de manager van Yolanthe, dat daar niets van waar is.

Uit elkaar

,,Ik kan niets bevestigen, maar er is niets veranderd aan de situatie”, zegt de manager van Yolanthe als reactie op het artikel in Privé. ,,Ze zijn nog steeds uit elkaar.”

In het weekblad staat echter iets heel anders. Daarin wordt beweerd dat het beroemde koppel veel gesprekken heeft gehad en dat ze weer gelukkig is. Sterker nog: ze gaan weer samenwonen! Volgens Privé heeft een vriend van Wesley alles verteld: ,,Wesley nam ons in vertrouwen en zei: ‘Wat niemand nog weet is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen met elkaar door.’”

Sociale media

In maart maakten Wesley en Yolanthe bekend dat ze uit elkaar zijn. De voetballer schreef nog op zijn Instagram dat het zijn schuld was dat ze uit elkaar zijn en dat hij rust wilde voor zijn vrouw en kind. Sindsdien hebben Yolanthe en Wesley niets meer op sociale media gepost en houden ze zich afzijdig.

Tags

BIJ ELKAARMANAGERSCHEIDINGTROUWENWESWESLEYYOYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck