Rachel Hazes feliciteert Sarah en gaat op bezoek

Rachel feliciteert Sarah en gaat op verjaardagsvisite|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Hazes-soap. Hoewel André en Sarah definitief een punt achter de relatie zouden hebben gezet, besluit Rachel Hazes langs te gaan op de verjaardag van Sarah. Is de breuk tussen de twee dan toch een broodjeaapverhaal?

‘Tot dalijk lieve schat’

Sarah is vandaag 26 jaar geworden en krijgt via Instagram een felicitatie van Rachel. ,,Gefeliciteerd lieve schat! Tot dalijk”, schrijft ze bij een foto met Sarah. Uit de post wordt duidelijk dat Rachel zometeen op bezoek gaat bij haar ex-schoondochter. Of kunnen we het woordje ‘ex’ beter weer weglaten?

Broodjeaapverhaal?

Dat Rachel en Sarah een goede band hebben, was al bekend. Toch leek de breuk met André definitief toen Sarah zijn naam uit haar Instagram-bio haalde en zijn kettinkje aan de kant legde.

En de manier waarop André de relatie beëindigde zou ‘niet zo netjes’ zijn geweest. Volgens Yvonne Coldeweijer ging de zanger namelijk samen met Rachel naar Sarah toe om haar het slechte nieuws te vertellen. Toch besluit Sarah haar vandaag uit te nodigen. Is de breuk dan toch een broodjeaapverhaal?

Tags

Andre en SarahAndré HazesHazesHazes familieRachel HazesSarah van Soelen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie