Rachel Hazes gaat samen met nieuwe liefde verhuizen

Rachel Hazes
Door: Lies Jansen
09-02-2020

Begin dit jaar schreven we over de nieuwe liefde in het leven van Rachel Hazes. Zo zou ze al een tijdje samenzijn met Mike. Het is nu zo serieus tussen de twee, dat ze zijn gaan samenwonen in een nieuwe woning. Het huis staat in Mijdrecht. Dit is misschien even wennen voor Rachel, gezien ze altijd in de buurt van dochter Roxeanne woonde in Vinkeveen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zwembad en sauna

Het nieuwe stulpje is niet niks. Het huis beschikt onder andere over een zwembad en sauna. Met een hoop ruimte is er niet alleen plek voor Rachel en Mike, maar ook voor haar stiefdochters, kleinkinderen en eigen kinderen. Aan dit alles hangt dan ook een prijskaartje van iets meer dan een half miljoen.

‘Op André na, niet eerder zo gek geweest op een man’

Het zat er al aan te komen dat Rachel en Mike zouden gaan samenwonen. Rachel vertelde een maand geleden aan weekblad Story: ,,Je kunt bijna wel zeggen dat we samenwonen. Hij is er elke avond en gaat ‘s ochtends weer vroeg de deur uit om aan het werk te gaan. (…) Ik merk ook dat ik, natuurlijk op André na, niet eerder zo gek op een man ben geweest.”

Meer DenD