Rachel Hazes in tranen: ‘Je was zo lief’

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een ontzettend moeilijke dag voor Rachel Hazes. Op Instagram laat zij zien hoe zij afscheid moet nemen van een van de hondjes waarvoor zij een aantal weken zorgde. Op het filmpje is te zien hoe Rachel in tranen uitbarst terwijl ze afscheid neemt van het beestje.

Het leek er even op dat Rachel geen eenzame kerst te wachten stond. Zij plaatste op Instagram verschillende foto’s waarop te zien was hoe fijn zij het had met een stel puppy’s. ,,Zo blij dat ik deze lieve hondjes heb kunnen redden,” schreef Rachel bij de foto’s. Zij dacht zelfs aan een gezinsuitbreiding. ,,Ik beloof dat ik een goed baasje voor jullie ga zoeken en desnoods hou ik jullie zelf.”

Inslapen

Met veel verdriet nam Rachel gisteren afscheid van één van de puppy’s, die ingeslapen moest worden. Ze deelt een hartverscheurende video op Instagram waarop te zien is hoe zij afscheid neemt van het hondje. ,,Je was zo’n lief hondje schat”, zegt Rachel in tranen tegen het kleine beestje.

Bij het bericht schrijft Rachel een emotionele tekst. ,,Liefje, nu heb je geen pijn meer… Alles wilde wij doen wat we konden, maar je was niet te helpen schat… Zo stil zonder jou… Je was zoooooo lief”.

Rachel Is dankbaar voor de korte tijd die zij kreeg met de trouwe viervoeter. ,,Dankbaar dat ik je toch fijne weekjes heb mogen geven…!!! Rust zacht lieverd.”

LEES OOK:

‘Rachel Hazes trapte Rogier haar huis uit’

Tags

AFSCHEIDPUPPYRACHEL HAZESVERDRIETIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck