Rachel Hazes: ‘Monique stuurt André een tikkie voor elke uitgave’

Rachel Hazes is Monique Westenberg beu
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2021

Rachel Hazes is Monique Westenberg helemaal zat. Ze vindt het onterecht hoe André in de media neergezet wordt en vindt dat Monique maar eens werk moet gaan zoeken. ,,Hij doet alles voor kleine Dré, en ook háár hele leven wordt nog steeds door hem betaald!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alle bonnetjes naar André

Het is niet de eerste keer dat Rachel Hazes naar de media stapt om op te komen voor haar zoon André. Maar nu is ze het écht helemaal zat. Volgens Rachel loopt Monique alleen maar te profiteren van haar zoon. Ze leidt een luxeleventje waarbij ze in een duur huis woont en in een peperdure wagen rijdt. En alle bonnetjes gaan regelrecht naar André.

‘Ga eens werken!’

,,Hij betaalt tot op heden nog steeds alle uitjes, alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe”, klaagt Rachel in weekblad Story. ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen!”

Kleine Dré gaat al naar school, dus volgens Rachel kan Monique gewoon een baan gaan zoeken. ,,Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

‘Monique kan meer verliezen’

Het is ook nog maar de vraag of André alles voor Monique blijft betalen in de toekomst. Nu de band tussen de twee bekoeld is, kan het slecht gaan uitpakken voor Monique. Volgens advocaat Mark Teurlings heb je alleen recht op partneralimentatie als je getrouwd bent of geregistreerd partnerschap hebt.

André is dus alleen verplicht om kinderalimentatie te betalen en daarmee houdt het op. ,,Als het echt een gevecht wordt en André wil kwaad, dan zou hij kunnen zeggen: ‘Je bekijkt het maar, je gaat die woning uit”. Monique kan meer verliezen dan ze misschien beseft”, legt de advocaat uit in weekblad Weekend.

Meer DenD