‘Rachel’ reageert op uitlatingen Roxeanne

Rachel reageert op Roxeanne
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2022

Roxeanne heeft deze week opnieuw een boekje opengedaan over het contact met haar moeder Rachel. Zo vertelde ze dat Rachel geen goede invloed heeft op haar mentale gezondheid en goedmaken is ze dan ook niet van plan. Rachel lijkt onder haar schuilnaam te reageren op de uitlatingen van haar dochter…

,,Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren. En dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen”, vertelde Roxeanne in de podcast ‘Effe Relativeren’. Vooral haar zoon Fender wil ze beschermen van haar familie; ze wil patronen doorbreken en negativiteit buiten de deur houden. Fender ziet zijn oma dan ook al een tijdje niet meer.

‘Nu weten we het wel’

De uitlatingen van Roxeanne werden binnen no-time opgepakt door de media. Het Instagramaccount ‘Hennie’ is meteen overal op gaan reageren om het voor Rachel op te nemen. ,,Nu weten wij het onderhand wel dat je een groot trauma hebt overgehouden in jouw jeugd. Nooit heb je erover gepraat en nu je niet meer bij je moeder komt moet iedereen dat weten. Krijg je straks ook een trauma als er ooit de erfenis moet worden verdeeld? Maar dat je heel de tijd aandacht wil dat weten we onderhand wel”, luidt de reactie.

Wanneer iemand kritisch reageert, doet ‘Hennie’ er nog een schepje bovenop. ,,Rachel heeft het heel goed gedaan voor haar kinderen”, schrijft het account.

Schuilnaam Rachel

Velen vermoeden al een tijdje dat Rachel achter het account van Hennie zit. Er hoeven maar de namen ‘Hazes’, ‘Westenberg’ of ‘Roxeanne’ in een bericht te staan, en ‘Hennie’ heeft alweer een sneer uitgedeeld. Eerder had het account een profielfoto van een vrouw die een hoop wegheeft van Rachel in haar jongere jaren. Inmiddels heeft ‘Hennie’ daarom haar profielfoto gewijzigd in een klavertje vier.

Meer DenD