‘Rachel verhuist naar Spanje’

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
13-03-2020

Rachel Hazes en haar kersverse vriend Mike zullen misschien niet lang in hun nieuwe woning in Mijdrecht wonen. Het koppel is namelijk aan het kijken naar een villa in Spanje, in de omgeving van Barcelona. Dat schrijft weekblad Weekend.

Huis met zwembad

De vrouw van wijlen André Hazes kocht onlangs nog een mooi huis in Mijdrecht. Het huis heeft alles wat ze nodig heeft, waaronder een mooie tuin, een sauna en zelfs een inpandig zwembad. Maar blijkbaar is de vijftigjarige nog niet klaar met het kopen van huizen, want zij en Mike kijken naar villa’s in Spanje.  Ze wil volgens Weekend niet net zoals de meeste Nederlanders een woning in het zuiden van Spanje, maar liever eentje in het Noorden van het land. Binnenkort vliegt ze dan ook samen met haar partner naar Barcelona en in die omgeving gaat ze op huizenjacht.

Dromen van verhuizing

In haar toekomstige Spaanse onderkomen kan ze overwinteren en de media ontlopen als ze geen behoefte heeft aan in de spotlights staan. Haar kleinkinderen en kinderen zal ze dan wel meer moeten missen, net nu ze weer een goede band heeft opgebouwd met haar zoon André en haar kleinzoon leert kennen. Toch zal dat het waard zijn voor Rachel, want de vrouw droomt al jaren van een verhuizing naar Spanje. 

Meer DenD