Rachel verzoent zich na jaren met haar vader

Door: Tanja Brouwer
06-05-2020

Rachel Hazes had acht jaar lang geen contact met haar vader. In de een aflevering van Hoge Bomen zei ze nog tegen Jeroen van der Boom dat haar vader ‘een moeilijke man’ is. Toch besloot ze eind april haar vader na jaren weer op te zoeken.

Boos om boek en musical

De ruzie begon nadat vader Jan vlak voor de dood van zijn vrouw beloofde een boek te schrijven over hun schoonzoon André Hazes. Rachel wilde daar niets van weten. Vervolgens was Jan boos op Rachel toen zij toestemming gaf voor de musical ‘Hij gelooft in mij’, want Jan wilde dat de musical er niet kwam. Nadat Rachel het contact met Jan acht jaar geleden verbrak, besloten ook haar zoon André en dochter Roxeanne dat ze hun opa niet meer wilden zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hard gehuild’

Die stilte duurde acht jaar, tot eind april. Op 23 april was het elf jaar geleden dat de moeder van Rachel en vrouw van Jan overleed. Op haar sterfdag besloot Rachel naar Rotterdam te rijden en haar vader na jaren weer in haar armen te sluiten. ,,Ik heb echt hard gehuild”, zegt Jan over dat moment tegen weekblad Weekend. ,,Je kind weer zien is het mooiste wat er is.”

Jan hoopt dat de band met zijn dochter weer goed wordt en zijn kleinkinderen ook snel langskomen.

Meer DenD