Rachel wil André en Roxeanne samen brengen

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
10-01-2020

Ouders hebben het liefst dat het gezin hecht is en op belangrijke momenten bij elkaar komt. Rachel Hazes is daar niet anders in. Het doet haar dan ook groot verdriet dat haar kinderen Roxeanne en André elkaar niet meer spreken. Toch is ze er zeker van dat ze ooit weer samen komen.

‘Moeder wil gezin samen hebben’

Lange tijd ging het niet goed met Rachel, maar de laatste maanden krabbelt ze weer op. Zeker nu ze een nieuwe liefde in haar leven heeft. Al die energie die ze nu weer heeft probeert ze ook te gebruiken om haar twee kinderen vaker te zien en weer samen te krijgen. ,,Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders. Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.”

André kreeg jaren geleden ruzie met zijn moeder en zus toen hij een relatie kreeg met Monique. Het lijkt erop alsof zij het niet eens waren met zijn relatie met de veel oudere Monique. Inmiddels hebben Rachel en André de ruzie bijgelegd, maar broer en zus nog steeds niet. Roxeanne heeft al eens laten weten dat zij open staat voor een ontmoeting maar dat haar broer dat niet ziet zitten.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen