Rafael van der Vaart: ‘Ik wil trouwen met Estavana’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Rafael van der Vaart geeft een zeer openhartig interview in Privé. Doordat Estavana handbalt in Boekarest leeft het gezin van de twee niet meer samen onder één dak. Ze hebben een latrelatie. De stap die hij na het gestrande huwelijk met Sylvie Meis eigenlijk nooit meer wilde zetten, lijkt dichterbij dan ooit.

„Ik wil trouwen met Estavana”, zegt Rafael tegen Privé. Momenteel wonen de twee geliefden kilometers ver uit elkaar, maar dat heeft geen invloed op de liefde tussen de twee. Rafael steunt Estavana volledig en zei toen het aanbod binnen kwam direct dat Estavana de kans moest aanpakken.

Gezinsleven

Rafael bleef met Damián achter in Denemarken en Estavana vertrok met dochtertje Jesslynn naar Roemenië. Vreselijk vindt Rafael het: „Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana.”

Trouwen

Rafael lijkt het gezinsleven zo te missen dat hij nu zelfs nadenkt over een bruiloft. De stap die hij na zijn gestrande huwelijk met Sylvie Meis eigenlijk nooit meer wilde zetten, lijkt nu dichterbij dan ooit. Hij ziet het helemaal zitten en het zou zelfs hetgeen zijn dat hij het liefste wil.

Tags

ESTAVANA POLMANRAFAEL VAN DER VAARTTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck