Raffaëla wil nooit meer meedoen aan talentenjacht

Door: DitjesDatjes
15-01-2022

Raffaëla Paton zal nooit meer meedoen aan een talentenjacht op televisie. Volgens de 38-jarige zangeres, die in 2006 het tweede seizoen van Idols won, gaat het tegenwoordig niet meer om het zangtalent maar puur om het geld. Ook suggereert ze dat er wordt gesjoemeld met het stemmen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Volgens mij worden er spelletjes gespeeld achter de schermen”, stelt Paton, die in 2010 ook nog meedeed met The Voice of Holland, in De Telegraaf-bijlage Vrouw. “Ik denk dat er favorieten zijn, bij wie de autotune – die eventuele valse noten wegzuivert – volop wordt opengezet. Het schijnt ook dat er mensen worden gevraagd mee te doen en ik heb zelfs gehoord dat daarbij ook beloftes worden gedaan. Het gaat niet meer om de mensen, het draait alleen nog om geld.”

Wel zou Paton het leuk vinden om aan een programma als The Masked Singer mee te doen. “Ik kijk dat altijd samen met mijn dochter. Zo leuk! Zeker in deze tijd hebben mensen iets nodig waarom je kunt lachen. Maar ik hoef niet meer per se beroemd te zijn. Mijn leven is prima zoals het nu is.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD