Rebel Wilson presenteert BAFTA Film Awards

Door: DitjesDatjes
14-01-2022

Rebel Wilson presenteert de BAFTA Film Awards, die op 13 maart 2022 plaatsvinden. De Australische actrice neemt het stokje over van Edith Bowman en Dermot O’Leary, die de semi-digitale editie vorig jaar presenteerden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Donderdag maakte de organisatie van de Critic’s Choice Awards bekend naar dezelfde datum te verhuizen als de BAFTA’s. Daar haakte Wilson op in toen ze vertelde over haar nieuwe presentatieklus. “Ik ben zeer vereerd dat ik in maart de EE Britisch Academy Film Awards mag hosten”, reageerde Wilson gekscherend.

Ook nam de actrice zichzelf een paar keer op de hak. “Ik weet dat ik niet meer grappig zal zijn, omdat ik niet langer dik ben”, aldus Wilson die recent 35 kilo is afgevallen. “Deze show zal een jubileumviering zijn van enkele belangrijke Britse filmfranchises zoals Harry Potter. En niet zoals Cats”, ging Wilson door. De actrice speelde zelf een rol in de slecht ontvangen verfilming van de musical Cats. “Iedereen zal er dol op zijn. Dat weet ik zeker.”

De genomineerden voor de BAFTA Film Awards worden op 3 februari bekendgemaakt. Deze week zijn de longlists gepubliceerd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD