‘Regé-Jean Page niet gecast in Krypton vanwege huidskleur’

Door: DitjesDatjes
08-04-2021

Bridgerton-ster Regé-Jean Page was voor zijn doorbraak in de running voor een rol in Superman-serie Krypton, maar werd uiteindelijk niet gekozen vanwege zijn huidskleur. Dat beweren bronnen tegenover The Hollywood Reporter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het inmiddels alweer gecancelde Krypton speelde zich af 200 jaar voor de geboorte van Superman. Page had auditie gedaan voor de rol van de opa van de superheld, maar een van de producenten zou niet met hem verder hebben gewild omdat hij liever een acteur wilde die leek op Henry Cavill. Die witte acteur speelde Superman in recente films rond dat personage, die losstaan van serie Krypton.

Zonder Krypton specifiek te noemen, leek Page woensdag te reageren op de geruchten. Op Twitter liet hij weten: “Lezen over deze conversaties doet nu niet minder pijn dan het toen deed. De verklaringen zijn nog pijnlijker, om eerlijk te zijn. Maar ik blijf mijn ding doen.”

Afgelopen week werd bekend dat Page niet terug zal keren in het tweede seizoen van Bridgerton. Zijn naam zingt inmiddels rond als kandidaat voor de rol van James Bond in de komende films.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD