Regisseur klapt uit de school over Meilandjes: familiegeheimen op straat

Familiegeheimen Meilandjes op straat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Timon Moll, de regisseur van Chateau Meiland, volgt net als biograaf Jan Dijkgraaf de familie Meiland al jaren op de voet. De twee weten álle familiegeheimen van de Meilandjes, en die geheimen liggen binnenkort op straat…

Jan Dijkgraaf en Timon Moll hebben besloten de handen ineen te slaan en samen een boek over de Meilandjes uit te brengen. Dit keer wordt het een ander boek dan die Jan Dijkgraaf eerder schreef, want in dit nieuwe boek zullen de geheimen van de familie aan het licht komen.

‘Veel gebeurd buiten de camera’

,,Timon heeft vanaf de eerste aflevering van Chateau Meiland een soort dagboek bijgehouden waar we nu uit kunnen putten”, vertelt Jan in gesprek met weekblad Story. ,,Ik ben zelf in 2019 bij de familie betrokken geraakt. Er zijn veel dingen gebeurd waar geen camera bij was.”

Timon heeft niet alleen notities gemaakt van de familie Meiland, maar ook van de voormalige huisvriendin Caroline van Eeden. ,,Ik schreef letterlijk: ‘Gaat dat wel goed met Caroline? Hoe lang houdt zij het vol?’ Ik voelde de bijzondere chemie van de familie onderling en ineens kwam er een buitenstaander bij, Caroline, die in Frankrijk bij hen in huis ging wonen”, vertelt Timon in Story.

Caroline niet blij?

Caroline ging destijds mee naar Frankrijk met de gedachte onderdeel te worden van de familie en de serie, maar door ruzie heeft ze het slechts een halfjaar volgehouden. Vermoedelijk zal Caroline niet blij zijn als ze wordt besproken in het boek. ,,Ik sta niemand meer te woord. Ik leef buiten het zicht van de media”, is het enige wat Caroline erop wil zeggen.

Overigens vindt de familie Meiland het nieuwe boek wél een goed idee. ,,Toen we ons boek-idee voorstelden zei Erica meteen: ‘Leuk, doen!”, aldus Jan.

Tags

CAROLINE VAN EEDENCHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie