Relatie Fajah alweer op de klippen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefdesleven van van Fajah Lourens is bewogen, en dat blijft voorlopig ook zo. Ze was samen met Daan van Dijk, met wie ze al grote plannen had. Maar volgens insiders is die relatie inmiddels voorbij en is Fajah dus opnieuw single. 

Huis net verkocht

Er was de vader van haar dochter Irem (19), de vader van zoon Shai (13) en dan nog Gijs Scheeringa en Igor Neves. Sinds enkele maanden had ze een relatie met Daan van Dijk die ze kende via een datingapp. Samen hadden ze grote plannen, want ze wilden in Spanje samen een huisje kopen en Daan had al zijn woning in Den Bosch te koop gezet. Dat huis is nu onder voorbehoud verkocht, en Daan zal dus met spoed op zoek moeten naar en andere woning voor zichzelf want met Fajah zal hij waarschijnlijk niet meer samenwonen. ,,Drie weken geleden hebben Fajah en Daan de relatie verbroken”, laat een insider namelijk weten aan weekblad Story. 

De insider lijkt de waarheid te spreken, want inmiddels heeft Fajah alle foto’s van Daan van haar Instagram verwijderd en ook op de sociale media van Daan is geen spoor meer van Fajah te bekennen. 

Tags

DAANFAJAH LOURENSRELATIESINGLEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck