Relatie Jacky Duchenne voorbij? ‘Mes in mijn rug’

Relatie Jacky Duchenne op de klippen?||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jacky Duchenne heeft een opmerkelijke quote op Instagram gedeeld, waarin ze lijkt te hinten op een mogelijke relatiebreuk. En dat terwijl er eerder geruchten rondgingen dat ze zwanger was van haar nieuwe vriend. Wat is er aan de hand?

Jacky, de ex van Rico Verhoeven, maakte vorig jaar bekend samen te zijn met de tien jaar jongere Tim Heymans. De twee leken dolgelukkig samen, maar volgers vermoeden nu dat de twee relatieproblemen hebben.

Opmerkelijke quote

Jacky heeft een quote met haar volgers gedeeld die zou kunnen wijzen op een relatiebreuk. ,,Wanneer je een goed hart hebt, help je te veel, vertrouw je te veel, geef je te veel, houd je te veel van en dit is dan wat er gebeurt”, luidt de quote, waar Jacky een plaatje heeft gedeeld van iemand die messen in zijn rug heeft. ,,Niet te goed zijn dus”, schrijft ze erbij.

Gezamenlijke foto’s verwijderd

Het bericht zorgt voor een hoop vragen: is de relatie van Jacky voorbij? ,,Zag dat ze ook alle foto’s van haar vriend heeft verwijderd”, vertelt een volger in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,En volgens mij was ze ook zwanger van hem… Zou sneu zijn als het daarmee te maken heeft.”

Zwangerschap?

Eerder leek Jacky te hinten op een zwangerschap. Op Instagram deelde ze een foto van twee pakken muisjes: een roze en een blauwe. De foto zorgde voor een hoop speculaties, want hoewel Jacky al drie kinderen met Rico heeft, was het volgens volgers duidelijk dat ze hintte op een vierde zwangerschap. Volgens Realityfbi willen Jacky en Tim beiden niet reageren op de geruchten.

Tags

Geruchtenjacky duchenneRelatiebreukRico Verhoeven

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie