Relatie Luca Borsato over? ‘Woont bij vader Marco’

Door: Charlotte Wijnen
19-08-2022

Luca Borsato maakte begin juni bekend dat hij en zijn vriendin Daisy Piras samenwonen. Maar volgens geruchten flirt Luca erop los met andere dames én woont hij nog altijd bij zijn vader Marco Borsato thuis. Is het over en uit tussen Luca en Daisy?

Luca maakte tijdens een vragenrondje op Instagram bekend dat hij dolgelukkig is met Daisy en met haar samenwoont. Hij zei zelfs dat hij een hele toekomst met haar voor zich ziet.

Flirten met andere dames

,,Alles op z’n tijd natuurlijk. Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. Dat is het ultieme doel. Het gaat sowieso gebeuren”, zei hij vastbesloten.

In datzelfde gesprek gaf hij aan dat hij nooit vreemd zou gaan in de relatie met Daisy. Toch blijkt Luca regelmatig met andere dames te flirten. ,,Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie, omdat hij niet goed met zijn vriendin kan praten”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Seksueel getint

De gesprekken werden op een gegeven moment ook seksueel getint en later stuurde Luca ook naaktfoto’s van zichzelf. ,,Omdat het toch best wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde, stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Maar Daisy stond er niet van te kijken dat Luca zulke berichten naar andere dames stuurt. ,,Ik geloof het direct dat doet hij vaker”, reageerde ze.

‘Luca woont bij Marco’

Ook blijkt nu dat Luca en Daisy helemaal niet samenwonen. ,,Sterker nog, hij woont sinds begin dit jaar gewoon bij Marco in Alkmaar”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Dit kan ik stellig brengen naar aanleiding van een gesprek met iemand die dichtbij hem staat.”

Hoewel de twee nog liefdevolle reacties bij elkaar plaatsen op Instagram, blijkt de relatie toch in zwaar weer te verkeren. ,,Volgens diezelfde bron hebben ze elkaar ook al een paar weken niet gezien.” Wat is er aan de hand?

Meer DenD