Relatie Roy Donders geen echte liefde: ‘Voor de publiciteit’

Is relatie Roy Donders FAKE?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heel Nederland was vorige week in shock van het nieuws dat Roy Donders geen vriend, maar een vriendin heeft. Nog steeds lijkt iedereen ervan overtuigd te zijn dat hij enkel op mannen valt, maar waarom heeft hij dan een relatie met Michelle Bibi?

Volgens zijn ex Marvin heeft Roy een relatie met een vrouw omdat hij een kinderwens heeft. ,,Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had. Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen”’, vertelde Marvin aan Shownieuws.

‘Alleen bij Roy voor de bekendheid’

En nu gaan er geruchten rond dat ook de liefde aan de kant van Michelle niet echt zou zijn. Meerdere bronnen melden aan showbizzkanaal Juice Channel dat ze met Roy een relatie heeft voor de publiciteit. ,,Volgens mensen rondom Michelle is zij enkel bij Roy voor bekendheid”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Zus Roy wél blij met Michelle

Maar of het nou om bekendheid, een kinderwens of echte liefde gaat, de zus van Roy is in ieder geval wél heel blij met Michelle als schoonzus. ,,Ik ben zo heppie de peppie opgestaan weer. Er is een soort droom van mij in vervulling gegaan”, schreef Rian Donders op Instagram. ,,Ik wil helemaal niemand beledigen, maar ik vind het zo geweldig. Ik heb een schoonzus. Dat had toch niemand kunnen bedenken of verzinnen. Ik heb gewoon een schoonzus!”

Tags

BEKENDHEIDKINDERWENSONTHULDPUBLICITEITROY DONDERSVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck