Relatiecrisis voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard?

Relatie Wendy en Erland in zwaar weer?
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2022

Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard lijken in een relatiecrisis te zitten. Erland heeft Wendy plotseling ontvolgd op Instagram. Wat is er aan de hand?

Relatiecrisis?

Het zit allemaal niet mee voor Wendy van Dijk. De laatste tijd wordt er meer gepraat over de dalende kijkcijfers dan over de inhoud van haar programma’s. Zo scoort haar programma ‘Liedje op het Eerste Gezicht’ schrikbarend laag. En of dat nog niet erg genoeg is, lijkt ook haar huwelijk met Erland aan een zijden draadje te hangen. ,,Erland heeft Wendy ontvolgd”, schrijft een volger in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Vaak betekent dat slecht nieuws; de volger vermoedt dan ook dat de twee in een relatiecrisis zitten.

Apart wonen

Het is niet de eerste keer dat Wendy en Erland huwelijksproblemen hebben. De twee trouwden in 2014 op Ibiza maar in 2019 kwamen ze met het nieuws naar buiten dat ze ‘gezien de situatie’ regelmatig in verschillende huizen woonden. ,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt”, zeiden ze destijds tegen het AD. Hoewel Erland zo nu en dan in een studio in Amsterdam verbleef, wilden ze er wel samen uitkomen. Waarom de twee huwelijksproblemen hadden werd niet bekendgemaakt.

Meer DenD