Relatieproblemen voor Maxime en Leroy?

Maxime en Leroy in relatiecrisis?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland krijgt geregeld negativiteit over zich heen, maar dat gaat eigenlijk nooit over haar relatie met Leroy. Tot nu, want plotseling gaan er geruchten rond over het stel. Ze zouden relatieproblemen hebben. Wat is er aan de hand?

Stil op Instagram

Maxime en Leroy lijken het perfecte stel. Voordat Leroy in haar leven kwam, wilde Maxime niets weten van mannen. Ze voedde Claire liever alleen op en had verder genoeg aan haar familie.

Maar toen ze Leroy ontmoette, veranderde alles. Onlangs kreeg het stel dochtertje Vivé en samen zaten ze op een roze wolk. Daarnaast kan Leroy heel goed opschieten met Claire. Hoewel hij niet haar biologische vader is, noemt Claire hem wel ‘papa’.

We werden dan ook vaak volgegooid met romantische foto’s van het stel, iets wat Maxime de laatste tijd veel minder doet.

Wil Maxime weer bij haar ouders wonen?

Maar er lijkt meer aan de hand te zijn. Plotseling gaan er geruchten rond dat de twee relatieproblemen hebben. Insiders hebben aan showbizzkanaal Juice Channel gemeld dat het niet goed gaat tussen de twee. ,,Dat schijnt ook de reden te zijn dat Maxime weer bij haar ouders wil gaan wonen”, zo meldt het kanaal op Instagram.

Waarom de twee relatieproblemen zouden hebben, is niet bekend. Maxime deed onlangs wel een boekje open over de biologische vader van Claire, Jaap. Hij wil graag zijn dochtertje ontmoeten en contact houden met Maxime, iets wat Leroy eigenlijk liever niet heeft.

Zelfs toen dochtertje Vivé geboren werd stuurde Jaap een bericht om Maxime te feliciteren. ,,Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd”, zei ze onlangs in weekblad Privé.

Tags

CHATEAU MEILANDLEROYLEROY MOLKENBOERMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck