René en Nico openen aanval op Nicolette Kluijver

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dennis Weening wilde niet weg bij Expeditie Robinson, maar werd daartoe gedwongen. Dat werd vorige week duidelijk. Na vijf jaar het programma te presenteren wordt hij weggestuurd, en waarschijnlijk vervangen door Art Rooijakkers.

Vrienden

Wat het nog pijnlijker maakt, is dat RTL beweert dat Dennis stopt omdat hij het te druk krijgt met zijn eigen bedrijf. Maar dit is absoluut niet waar, zegt Dennis. Hij wilde heel graag het programma nog jaren presenteren.

Toen hij afgelopen zomer weer afreisde naar de Filipijnen wist hij al dat het zijn laatste seizoen zou worden. Hij vond het pijnlijk, maar ook mooi dat hij zijn carrière bij RTL kon afsluiten met nog één keer het programma maken. Zijn mede-presentator Nicolette Kluijver blijft wel het programma presenteren, en hoewel zij hem ‘een van mijn beste vrienden’ noemt, lijkt ze het niet voor Dennis op te nemen.

Giechelen

,,Die Nicolette Kluijver is echt een trut van een wijf. Nicolette Kluijver, die dat Expeditie Robinson met die Dennis Weening deed. Dan staat ze daar aan dat tafeltje bij Boulevard en dan wordt er aan haar gevraagd wat zij ervan vindt. Dan gaat ze staan giechelen en roept ze: ‘Het blijft wel m’n vriend”, zegt René van der Gijp in Voetbal Inside. ,,Dan denk ik: zeg nou gewoon wat je op je hart hebt, zeg wat er gebeurd is, zeg wat je ervan vindt, zeg of het RTL of het Dennis z’n fout is. Maar zeg gewoon wat je weet man, doe niet zo raar. Waar gaat het over? Het gaat helemaal nergens over. En dan staat die trut me daar een partij te giechelen. Dan denk ik: kom op man, je bent volwassen.”

Ook Nico Dijkshoorn ergert zich aan Nicolette Kluijver, maar dan om een hele andere reden. ,,Let op de handen van Nicolette Kluijver als ze iets zegt. Om gek van te worden”, zegt hij in DWDD over Expeditie Robinson. ,,Je zult Dennis Weening zijn en nu moeten kijken naar Nicolette Kluijver – die nooit weet wat ze met haar handen moet doen en die vier taalfouten per zin maakt. Wordt weer lachen tijdens de liveshow. Geen vangnet.”

Tags

DENNIS WEENINGEXITEXPEDITIE ROBINSONONTSLAGENRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck