René Froger ruilt Gooise villa in voor nieuwe start

René Froger verlaat Gooise villa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na 28 jaar te hebben gewoond in hun prachtige villa in Blaricum, hebben René en Natasja Froger besloten de villa te verlaten voor een nieuw bestaan. En de plannen liggen al klaar.

Na vele jaren te hebben gewoond in Amsterdam, besloten René en Natasja te verhuizen naar Blaricum. In 1994 kochten ze de villa voor omgerekend 700.000 euro. Het was de villa waar het stel oud wilde worden, maar hier zijn ze na 28 jaar toch op teruggekomen.

Nieuwe start

,,Natas en ik hebben fantastische jaren in dit huis gehad”, vertelt René in weekblad Story. ,,Maar we vinden nu ook dat het tijd wordt om te verhuizen. Alle kinderen staan op eigen benen.”

Hoewel de kinderen het nog altijd fijn vinden om langs te komen, zijn René en Natasja er het meest met zijn tweeën. ,,De meeste tijd wonen we er nu met zijn tweetjes en het huis is heel groot. Te groot voor ons alleen. We hebben er de afgelopen tijd veel met elkaar over gesproken en het plan is om kleiner te gaan wonen.”

Nieuw huis bouwen

De zanger weet zelfs al waar ze gaan wonen. ,,We gaan zeker niet terug naar Amsterdam. Hoeveel ik ook van deze stad houd, we voelen ons thuis in Blaricum”, legt René uit. Het stel wil in het centrum van Blaricum een huis laten bouwen, zodat ze niet steeds de auto hoeven te pakken om boodschappen te doen. ,,En het centrum brengt toch levendigheid met zich mee. Het duurt nog even omdat we alles nog in gang moeten zetten, maar dit is toch wel wat we willen.”

Tags

NATASJA FROGERNIEUWE STARTRENÉ FROGERVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck