René Froger verlaat plotseling podium

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wat is er aan de hand met René Froger? Dat vragen fans zich af. De zanger verliet namelijk afgelopen zaterdagavond een Almeloos podium en zei: ,,Ik vind het heel erg, maar ik heb geen stem meer. Er zijn allemaal dingen gebeurd vandaag, die niet in mijn koude kleren gaan zitten, sorry, ik ben ook maar een mens.”

Stembanden

Hij verliet het podium onder luid applaus van het publiek, die veel begrip had voor de keuze van René. De zanger zegt later tegen Shownieuws het volgende: ,,Op een of andere manier kwam er iets op mijn stembanden te zitten en er kwam gewoon geen noot meer uit. En ik was thuis vannacht en alles was gewoon weer goed. Ik zou vanavond gewoon weer kunnen werken, zeg maar.”

Grieperig?

De grote vraag is natuurlijk wat er zaterdag allemaal is gebeurd waardoor hij het podium verliet. Had hij misschien ruzie met Natasja, te diep in het glaasje gekeken of was hij gewoon grieperig? Wat het ook was, het probleem was snel opgelost. ,,Ik was thuis vannacht en alles was weer helemaal goed”, zegt hij tegen Shownieuws. ,,Dus ik zou vanavond gewoon kunnen werken, zeg maar.” René vertelt dat hij ontzettend baalde dat hij moest stoppen, want hij had veel zin in het optreden. Zondag heeft hij het rustig aan gedaan, vertelt hij. ,,Ik ben heerlijk met m’n meisje, en we gaan zo lekker de hondjes uitlaten. En vanavond lekker benen op de bank naar het Nederlands elftal kijken.”

Tags

OPTREDENPODIUMRENÉ FROGERVERLATENVERTREKKENZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck