René le Blanc: ‘Ik ben wél een lieve vader’

Rene le Blanc
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Aan zelfvertrouwen schort het niet bij cultheld René le Blanc. De ‘Ik Geloof In Mij’-ster ziet zichzelf als ‘de Nederlandse Engelbert Humperdinck’. Maar er kwam al gauw een donkere vlek op zijn succes. Het verleden met zijn dochter, die hem ‘grootste leugenaar ooit’ noemt blijft de zanger achtervolgen…

Eerder maakte le Blanc bekend geen contact meer te hebben met zijn twee oudste dochters. Hij noemde de moeder van zijn oudste kinderen als oorzaak van de vete. Dit schoot bij dochter Charelle echter in het verkeerde keelgat, en zij trok een ware beerput over haar vader open.

‘Leugenaar’

De oudste dochter van René heeft geen goed woord voor hem over.

,,Hij is de grootste leugenaar die ik ken. Mijn moeder heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik walg ervan dat hij durft te zeggen dat we geen contact meer hebben vanwege mijn moeder. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf. Hij heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen, ik denk dat jullie daar zelf wel een conclusie uit kunnen trekken”, zei zij eerder.

Ze noemde de opmerkingen van René over haar moeder ‘ver beneden peil’. Zij toont dan ook geen genade tegenover haar vader.

,,Zelfs als hij op een dag naar me toe zou komen met excuses, zou ik hem de deur wijzen. Voor mij is hij dood.”

Lieve vader

Maar de volkszanger denkt er zelf compleet anders over. Als hem door weekblad Weekend gevraagd wordt hoe zijn jongste dochter Isaura (15) hem ziet, is hij duidelijk.

,,Een hele lieve vader, zéker weten. Dat krijg ik ook altijd terug van mij bonusdochter, het kind van Jolanda (Rene’s vrouw, red.).”

Er is volgens René geen overeenkomst met de mening over hem van zijn oudste kind. ,,Zij zegt dat ik een lieve vent ben die voor iedereen klaarstaat, en dat ik haar altijd overal mee help.

Volgens hem spendeert zijn jongste dochter Isaura het liefst zo veel mogelijk tijd met haar vader. ,,Ze is meestal om de twee weken bij ons. Als ik haart weer naar huis breng, krijg ik vaak een app er achteraan met: ‘Pap, ik mis jullie nu al. Wat fijn dat ik weer bij je mocht zijn. Love You’. Dat vind ik fijn, dat doet me goed”, aldus de zanger.

LEES OOK

René le Blanc over zijn succes bij de vrouwen: ‘Ze kunnen mij niet krijgen’

Tags

DOCHTERIK GELOOF IN MIJRENE DE WIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck