René le Blanc woest op Shownieuws

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René le Blanc is woest. De zanger zou gisteren met groot nieuws in Shownieuws komen, maar het item is op het allerlaatste moment afgezegd. Zijn vrouw doet haar beklag op Facebook.

René le Blanc kondigde gisteren aan dat er bij Shownieuws groot nieuws over hem bekend zou worden gemaakt. ,,Vanavond in SBS 6 Shownieuws om 23.00 uur, mogen we eindelijk bekend maken waar we achter de schermen ruim vijf maanden hard aan gewerkt hebben”, schreef hij op Facebook. Maar helaas: het item werd op het allerlaatste moment afgezegd.

René en Jolanda woest

Hij en zijn vrouw Jolanda zijn woest. ,,Vanmiddag hebben we alle informatie doorgezonden aan Shownieuws en dan komt nu om 23.41 uur een bericht dat het item in verband met tijdsgebrek is geschrapt!”, schrijft Jolanda op de fanpagina van René. ,,Wij balen enorm en zijn hier behoorlijk ziek van.”

Fans van René leven met het stel mee. ,,Wat een grote domper is dit, niet leuk meer!”, schrijft iemand, waar Jolanda het volgende op reageert: ,,Nee zeker niet, we zijn echt over de … Bericht kwam vijf minuten voordat de show was afgelopen, schandalig. Halve dag bezig geweest om alles door te geven en te sturen!”

Zoon Nicky

René onthulde eerder dit jaar dat hij en zijn zoon Nicky hun jarenlange ruzie hebben bijgelegd. Nicky was een lange tijd woest op zijn vader omdat René volgens hem overal over loog en zijn moeder flink heeft bedrogen. Maar nu, jaren later, wil Nicky het verleden achter zich laten. ,,We hebben elkaar twee keer gezien en daarnaast veel telefonisch contact”, vertelde René in weekblad Story. ,,Het gaat goed. Ik ben er blij mee, en Nicky ook. We hebben afgesproken dat we elkaar goed gaan leren kennen. Dat geeft rust. Ik had dit nooit meer verwacht.”

Tags

RENE LE BLANC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck