Ria baalt van vertrek

Door: Hans Jacobs
16-01-2019

Marga Scheide  en José Hoebee lieten deze maand weten dat Chimène van Oosterhout het nieuwe lid wordt van de zanggroep. Zij zal het overnemen van Ria Thielsch. Maar het vertrek van Ria liep niet zoals we dachten.

In 2016 werd de groep nieuw leven in geblazen. Ria laat weten aan het tijdschrift Weekend dat het leuk begon maar al snel fout ging. Volgens haar was Marga de gene die het meeste macht had. ,,Hoe leuker en hoe meer shows we hadden, hoe grimmiger en hebberiger Marga zich ging gedragen”, liet Ria weten aan Weekend.

Afgelopen december was het dan echt klaar voor Ria. Ze vertrok. Dit zou ook niet helemaal soepel zijn gelopen liet Ria weten. Eind december zouden de dames namelijk een bijeenkomst hebben. Deze bijeenkomst was echter in Den Bosch en omdat Ria zich al niet lekker voelde kon ze er niet heen komen. Dit zei ze tegen de andere groepsleden waarop Marga zei ,,Als je niet naar de bespreking komt, dan moeten we onze relatie maar beëindigen”, liet Ria weten aan het tijdschrift Weekend. Marga zou al eerder deze uitspraken hebben gedaan. En daarom besloot Ria dit keer de groep echt te verlaten.

Liep het goed?

Volgens Ria heeft de groep alleen maar geld gekost en heeft het niks opgeleverd. ,,We moesten de eerste manager van 2016 uitkopen, dus we moesten gelijk alles teruggeven. En dan ook nog al die advocaatskosten”, vertelde ze aan Weekend.  Ze wenst haar opvolgster dan ook heel veel succes.

Meer DenD