Rick Brandsteder breekt behandeling in kliniek af? ‘Instagram verwijderd’

Rick staakt behandeling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Rick Brandsteder vertrok eind vorige maand naar Zuid-Afrika en werd welkom geheten in een afkickkliniek. Zojuist is zijn Instagram-profiel offline gehaald en wordt er vermoedt dat hij de kliniek eerder heeft verlaten…

Rick Brandsteder heeft verslavingsproblemen. Dit blijkt uit een uitgelekte video op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Kort daarna besloot de RTL-presentator zich te laten opnemen in de afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Tot het gaatje

Yvonne Brandsteder, Rick zijn moeder, bevestigd dat haar zoon zich voor 28 dagen laat opnemen. ,,Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt. Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje. Daar had hij genoeg van”, aldus Yvonne.

Of Rick alleen vanwege zijn alcoholverslaving in de kliniek zit, is niet bekend. Velen vermoeden ook vanwege zijn verslaving aan drugs. Familie Brandsteder wil dit niet bevestigen.

Zijn Instagram-account is in ieder geval verdwenen en juicekanalen vinden het maar vreemd gezien de 28 dagen nog niet om zijn. ,,Dat zou betekenen dat Rick nog steeds in de kliniek zit.”, schrijft Juice Channel. ,,Het kan zo zijn dat het management heeft besloten om even zijn social media af te schermen zo dat als hij weer buiten is zich verder op zijn herstel kan focussen.”

Update

Plot twist: ,,Wij horen dat Rick al een aantal dagen uit de kliniek is. Dat wil dus zeggen dat hij de 28 dagen niet heeft afgemaakt. Vanavond is de finale van Expeditie Robinson. Of hij daar bij zal zijn is nog niet duidelijk. Wij verwachten van niet”, aldus Juice Channel.

Ook Yvonne Coldeweijer heeft verschillende lijntjes uitstaan bij haar ‘spionnen’: ,,Vorige week heeft iemand Rick zien lopen in Stadshart Amstelveen. Omdat de 28 dagen waarin hij in de kliniek zou zitten nog niet om waren, twijfelde ik om het te posten. Maar de spion zei dat hij het was: ‘100 procent’.”

Tags

AFKICKKLINIEKRICK BRANDSTEDERVERSLAAFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck