Rick Brandsteder stopt om het geld

Rick Brandsteder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Rick Brandsteder praat zijn mond voorbij en werkt zichzelf flink in de nesten. De presentator is één van de BN-ers die meedoet aan Stoptober. Rick verklikt zichzelf in een interview: hij geeft toe dat hij wél betaald krijgt voor zijn deelname..

Stoptober

Het initiatief Stoptober spoort mensen aan te stoppen met roken. Elk jaar doen er ook BN-ers mee, waaronder dit jaar Estelle Cruijff, Tjitske Reidinga, Jürgen Rayman en Rick Brandsteder. Verwacht wordt dat BN-ers vrijwillig meedoen aan het initiatief van goede doelen zoals KWF Kankerbestrijding. De actie wordt namelijk gefinancierd door donateurs. Nu blijkt dat Rick wel krijgt betaald voor zijn ‘vrijwillige’ deelname schieten de wenkbrauwen omhoog.

Betaald

In een interview met Showniews over het initiatief zegt Rick: ,,Ja, natuurlijk krijg je hier wel iets voor en dat is ook logisch, want je zet je ook in en je hebt misschien toch een voorbeeldfunctie die ik vorig jaar goed verprutst had.”. Hiermee verpraat hij zichzelf, iets waarmee de organisatie van Stoptober niet blij zal zijn. Ook Bart Ettekoven vindt het opvallend en reageert na de verspreking ,,Au, au…’’.

LEES OOK:

Rick Brandsteder ziet zichzelf als nieuwe Robert ten Brink

‘Je moet het willen’

Bart Ettekoven laat weten het een bijzondere uitspraak te vinden van Rick: ,,Je hoort vaak dat je het moet wíllen, want anders hoef je het niet eens te gaan proberen, dus je gaat er dan vanuit dat al deze BN’ers het op een vrijwillige basis doen. Of vanuit het goede doel, of om het goede voorbeeld te geven.”

 Organisatie reageert

Shownieuws nam contact op met de organisatie van Stoptober en vroeg naar de blunder van Rick Brandsteder: krijgt hij wél betaald en andere deelnemers niet? ,,We hebben de organisatie even gebeld of die mensen er nog geld voor krijgen.”. De organisatie verzekerde hen van niet ,,Nee, nee, nee, iedereen doet vrijwillig mee!”.

Tags

RICK BRANDSTEDERSHOWNIEUWSSTOPTOBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck