Rick Brandsteder weer aan de alcohol: terugval op de loer?

Rick kan niet van de drank afblijven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rick Brandsteder is na het afkicken van zijn alcoholverslaving gespot terwijl hij een wijntje aan het drinken was. Bronnen vertellen aan Juicechannel dat Rick zelfs meerdere flessen wijn bestelde. Ligt een terugval op de loer?

Rick Brandsteder verbleef vorig jaar bijna een maand in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn chronische alcoholverslaving. Gisteren liet hij na een lange tijd weer van zich horen. ,,Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten”, zei hij in gesprek met Shownieuws. ,,Dat geeft mij een fijn gevoel. Ik zat hier al langer mee in mijn hoofd en na mijn periode in de kliniek in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje kreeg ik helemaal de bevestiging dat het voor mij wel mooi geweest was.”

Flessen wijn

Toch is Rick een aantal weken terug gespot toen hij wijn aan het drinken was, meldt Juicechannel op Instagram. ,,In eerste instantie zat Rick daar alleen aan een glas wijn”, schrijft het kanaal. ,,Uiteindelijk schoven er twee vrienden van Rick aan en werd er volop gedronken en flessen wijn besteld. Niet heel handig als je net uit een kliniek komt. Rick zat met zijn vrienden in een soort hoekje van het restaurant en daar kwam een hoop gejubel uit, maar verder bleven ze netjes. Hopelijk voor Rick valt hij niet te vaak terug in dit soort oude gewoonten.”

Terugval op de loer?

Ligt een terugval op de loer? Eerder liet zijn moeder Yvonne al weten dat Rick weer bij haar woont. ,,Ja, Rick woont hier”, bevestigde ze aan Story. ,,Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In die tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis. Daarnaast vliegt hij geregeld naar Spanje.”

Vermoedelijk beseft Rick dat het beter is om Amsterdam verlaten vanwege alle verleidingen die de stad kent. Volgens Story vindt zijn omgeving het dan ook niet vreemd dat hij daar weg wil.

Tags

RICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck